spoedzending

Producten transport kosten

Aantal prijzen opgevraagd.
spoedzending

In slechts 3 stappen is uw transport vandaag nog geregeld!

Voordelen van ServiceRight

Producten transport kosten

Bekijk de kosten voor het laten transporteren van uw zending.

transportWat houdt transport via ServiceRight in en wat zijn de kosten?
Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het transporteren van uw goederen. Goederen transporteren via ServiceRight houdt in dat uw goederen door een van onze 700+ erkende transportbedrijven wordt opgehaald en getransporteerd wordt naar het door u opgegeven adres op de door u opgegeven datum en tijdstip. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw goederen zelf bij het transportbedrijf aflevert.

Voor extra gemak betreft goederen transporteren biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 goederen per week wilt laten transporteren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 - 2222 000Geen voorrijkosten.
Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden.
Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Al meer dan 700 koeriersbedrijven landelijk
Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeiersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Over transport
Transport is het verplaatsen van personen of goederen. Bij transport kan het gaan om tastbare zaken zoals vloeistoffen, gassen, dieren, mensen, of voorwerpen. Ook niet direct tastbare zaken kunnen worden getransporteerd. Denk hierbij aan energie of (digitale)informatie. Voor het transporteren wordt gebruikgemaakt van vervoermiddelen. Elk type transport kent hiervoor zijn eigen specifiek vervoermiddel. Het proces van verplaatsingen wordt verkeer genoemd. Bij deze vormen van transporteren verandert het vervoermiddel van plaats en daarmee de zaken. Transport kan dus evengoed begrepen worden in de zin dat goederen, personen en data met behulp van dragers en door knooppunten en poorten hun uiteindelijke bestemming bereiken.

Wat klanten zeggen over ServiceRight:
DAVIBI uit Rotterdam 09-07-2017
Pakket werd rond afgesproken tijd opgehaald door koerier en was zelfs voor verzochte tijd afgeleverd op afleveradres.
C. Verhagen uit Bennebroek 29-06-2017
Zeer eenvoudige manier van aanmelden van de rit! Nette chauffeur
Martin de Boer uit Hoofddorp 28-06-2017
Het transport was prima geregeld en de koerier was op de afgesproken tijd op het afhaalpunt en het afleverpunt. Voor dit transport vroeg DHL het veertienvoudige!
E.G.Planting uit Midsland 28-06-2017
Zeer goed functioneerde site goed contact en snelle service.
Super tevreden.
M.O. van Lienden uit Nootdorp 28-06-2017
Opdracht via email verliep wat stroef. Na telefonisch contact met ServiceRight Koeriers ben ik uitstekend geholpen.
Het ophalen van koffers tijdens onze fietsvakantie in Nederland verliep vlekkeloos. Zeker een aanrader voor uw koffertransport.
Selecteer uw provincie:

ServiceRight kan transport in alle provincies uitvoeren waaronder:
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland
9.4      Gemiddeld uit 241 beoordelingen

Rita Lo - (Hilversum)
Snel met reageren en handelen.

de Natris - (Valkenswaard)
Zending is prima verlopen! Bij afleveradres waren ze de zend...

J.W. Timmermans - (Etten-Leur)
Woon 4 hoog, de heren hebben me prima geholpen met het naar ...

P.E.Berens van loemen - (Zutphen)
was prima geregeld

Gems - (Vorden)
Prima, precies goed.
Bekijk alle 241 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


spoedzending

aangetekend

laadklep

vaste_zending