spoedzending

rembours verzenden

Aantal prijzen opgevraagd.
spoedzending

Bekijk direct de kosten voor het verzenden van uw rembours.

Voordelen van ServiceRight

rembours verzenden

EXPRESS ZENDING, 24 UURS ZENDING EN SPOED ZENDINGEN

verzendenEen rembours verzenden via ServiceRight gaat eenvoudig in een paar klikken. Via ServiceRight wordt uw rembours altijd verzekerd en aangetekend verzenden.

rembours
ServiceRight biedt u het gemak van online verzenden: met de ServiceRight online verzendservice kunt u uw rembours klaar maken om te verzenden, ServiceRight haalt uw zending thuis of op uw werk op. U kunt zelf uw ServiceRight rembours verzenden klaarmaken door de pakbon uit te printen en op uw zending te plakken. Deze pakbon ontvangt u direct via uw email.

Voor extra gemak biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt verzenden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 - 2222 000Geen voorrijkosten.
Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden.
Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Al meer dan 700 koeriersbedrijven landelijk
Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeiersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

rembours
Een rembourszending is het verzenden van een brief of postpakket waarbij op het bezorgadres een bedrag contant betaalt dient te worden aan de koerier. Zodra het bedrag is betaald, is het bezorgde object eigendom van de ontvanger. Het koeriersbedrijf zorgt er daarna voor dat het bedrag (verminderd met rembourskosten) aan de verzender wordt uitbetaald. Voordeel van rembours is de ontvanger pas betaalt zodra hij de postzending heeft ontvangen. Tevens is de verzender zeker van de betaling.Wat klanten zeggen over ServiceRight:
DAVIBI uit Rotterdam 09-07-2017
Pakket werd rond afgesproken tijd opgehaald door koerier en was zelfs voor verzochte tijd afgeleverd op afleveradres.
C. Verhagen uit Bennebroek 29-06-2017
Zeer eenvoudige manier van aanmelden van de rit! Nette chauffeur
Martin de Boer uit Hoofddorp 28-06-2017
Het transport was prima geregeld en de koerier was op de afgesproken tijd op het afhaalpunt en het afleverpunt. Voor dit transport vroeg DHL het veertienvoudige!
E.G.Planting uit Midsland 28-06-2017
Zeer goed functioneerde site goed contact en snelle service.
Super tevreden.
M.O. van Lienden uit Nootdorp 28-06-2017
Opdracht via email verliep wat stroef. Na telefonisch contact met ServiceRight Koeriers ben ik uitstekend geholpen.
Het ophalen van koffers tijdens onze fietsvakantie in Nederland verliep vlekkeloos. Zeker een aanrader voor uw koffertransport.
Selecteer uw provincie:

ServiceRight kan rembours verzenden in alle provincies uitvoeren waaronder:
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord Brabant Noord Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid Holland

Selecteer uw verzend methode:

9.4      Gemiddeld uit 241 beoordelingen

H. Hofman - (Bennekom)
Tevreden over de afhandeling. Vind de prijs wel erg hoog.

cj timmers - (Alphen aan den rijn)
Prima service

de Natris - (Valkenswaard)
Prima service! Levering is spoedig verlopen!

PMI Projects - (Hoofddorp)
Geweldig! We hadden een probleem en door jullie goede zorgen...

Noorlander - (Houten)
Goede en snelle levering!
Bekijk alle 241 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


spoedzending

aangetekend

laadklep

vaste_zending