spoedzending

Hoe werkt het?

Aantal prijzen opgevraagd.
spoedzending

In slechts 3 stappen is uw zending vandaag nog geregeld!

Voordelen van ServiceRight

Gemakkelijk online of telefonisch een zending aanmakenGemakkelijk online of telefonisch een zending aanmaken
U kunt eenvoudig online of telefonisch een zending aanmaken. Er wordt contact met u opgenomen door één van onze adviseurs en zal u vertellen welk koeriersbedrijf op de door u ingeplande datum uw zending gaat ophalen en bezorgen tegen onze speciale ServiceRight prijs.

Meer dan 700 koeriers landelijk
Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 onafhankelijke Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen.

Van A tot Z zonder voorrijkosten en altijd verzekerdVan A tot Z zonder voorrijkosten en altijd verzekerd
Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw zending zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

Geen extra werk zonder uw toestemming.
Een van onze vriendelijke adviseurs zal u altijd voor dat uw zending wordt opgehaald telefonisch benaderen om eventuele speciale wensen te bespreken. Mocht hiervoor een toeslag tegenover staan zal hiervoor eerst uw goedkeuring worden gevraagd. Deze extra diensten worden uitsluitend met uw goedkeuring uitgevoerd.

Uw zending krijgt persoonlijke aandacht van onze koerierUw zending krijgt persoonlijke aandacht van onze koerier
Uw zending zal verzorgd worden door een koeriersbedrijf die lid is van ServiceRight. Al deze koeriersbedrijven zijn beoordeeld door de klanten die u voor zijn geweest en hebben een gemiddelde score van maarliefst 8,2. Elke zending die via ServiceRight wordt ingeboekt is 100% verzekerd.

Speciale zendingen.
Voor speciale zendingen kan het zo zijn dat er een speciaal voertuig nodig is, de toeslagen die hiervoor worden berekend worden alvorens het ophalen van uw zending eerst met u besproken en uitsluitend met uw goedkeuring uitgevoerd.

Zending op plaats van bestemmingZending op plaats van bestemming
U heeft volledig inzicht over de status van uw zending en u ontvangt altijd een telefonische bevestiging van de levering. Indien er voor is gekozen dat de ontvanger de verzendkosten voor zijn rekening neemt, zal de ontvanger bij ontvangst de betaling contant moeten voldoen. Ook is het natuurlijk mogelijk dat u de zending bij het koeriersbedrijf ophaalt.

100% verzekerd verzonden.
Via ServiceRight Koeriers heeft u op iedere zending een `door to door` verzekering.
Bij ServiceRight bent u verzekerd van een 100% verzekerde verzending en bespaart u gegarandeerd op de voorrijkosten, ServiceRight neemt deze namelijk voor eigen rekening.


Pakket verzending voor iedereen
Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Wij gaan voor de beste verzending ervaring die u maar kunt opdoen in deze drukke dagen. Om uw mening en ervaring te gebruiken voor kwaliteitsdoeleinde kunt u altijd na een verzending een referentie achterlaten.


Gemakkelijk als nooit tevoren
Maak uw keuze uit een soort verzending. U kunt ons bellen, een e-mail sturen of simpel online een verzending boeken. Uw verzending wordt zonder voorrijkosten bij u opgehaald, ongeacht op welke locatie in Nederland.
Zodra u zending is bezorgd op de door u aangegeven adres/locatie zullen wij u direct een mail sturen met daarin de aflever bevestiging. Ons vak, uw gemak!


Onze belofte
De doelstelling van ServiceRight is om een zo voordelige en eenvoudige landelijke verzending mogenlijkheid aan te bieden in Nederland, ongeacht hoe groot of zwaar u verzending is. We hebben een netwerk van meer dan 700 koeriersbedrijven met gekwalificeerde chauffeurs en vervoersmiddelen en vakmanschap waardoor al u verzendingen tevens 100% verzekerd worden verzonden.


Dus als u op zoek bent naar een professionele koerier voor het veilig verzenden van pakketten, groot of klein voor een geweldige prijs, boek dan online of bel ons via 088 - 2222 000. Zo kunnen we uw zending inboeken bij een van de koeriersbedrijven bij u in de buurt. (Met een landelijke dekking in Nederland is er zeker een vestiging binnen een straal van 20 km bij u in de buurt.)

Meer informatie »


Wat klanten zeggen over ServiceRight:

Rob vd kleijn uit Ijmuiden 13-03-2017
Service was prima. de chauffeur nam zelf iets mee wat niet was opgegeven.
Top service gaan we zeker vaker gebruik van maken
Marrie Lips uit Capelle aan den ijssel 13-03-2017
Prima!! Als ik weer eens iets te vervoeren heb, zal ik zeker weer een afspraak met jullie maken.
Oren uit Amersfoort 28-02-2017
Was oké.
K. de Ruygt uit Emmeloord 28-02-2017
Snel, accuraat, keurige bon toen ik daarom vroeg
G. J. Arends uit Groningen 03-02-2017
Vriendelijke mensen die precie sop tijd waren en zonder poespas en zonder morren aanpakten en de klus klaarden.
9.4      uit 203 beoordelingen

N. Vossebeld - (Hansweert)
prima

Ron Speksnijder - (Breukelen ut)
Ondanks een probleempje heeft de koerier het erg adequaat en...

Anja - (Duivendrecht)
ik ben bijzonder tevreden omdat het nogal een klus was het a...

Jules Vasterman - (Zandvoort)
Service was helemaal goed.

B.A. Weinberg - (Surhuisterveen)
Aanbeveling: ja Ik heb beoordeeld als: Particulier Ik ben: e...
Bekijk alle 203 beoordelingen.
ServiceRight bedrijven


spoedzending

aangetekend

laadklep

vaste_zending