spoedzending

Ervaringen en meningen van onze klanten

Aantal prijzen opgevraagd.
spoedzending

In slechts 3 stappen is uw onderhoud vandaag nog geregeld!

Voordelen van ServiceRight

Zoals de naam al aangeeft staat de `Service` bij ons voorop. Om u als klant de beste beleving met ons te laten ervaren horen wij graag van u wat u van onze service vindt. Elke klant ontvangt na afloop van de service een e-mail waarin wij vragen de service beoordeling met ons te delen. Hieronder ziet u ervaringen van klanten die u al zijn voorgegaan:

Wat klanten zeggen over ServiceRight:

Rob vd kleijn uit Ijmuiden 13-03-2017
Service was prima. de chauffeur nam zelf iets mee wat niet was opgegeven. Top service gaan we zeker vaker gebruik van maken
Marrie Lips uit Capelle aan den ijssel 13-03-2017
Prima!! Als ik weer eens iets te vervoeren heb, zal ik zeker weer een afspraak met jullie maken.
Oren uit Amersfoort 28-02-2017
Was oké.
K. de Ruygt uit Emmeloord 28-02-2017
Snel, accuraat, keurige bon toen ik daarom vroeg
G. J. Arends uit Groningen 03-02-2017
Vriendelijke mensen die precie sop tijd waren en zonder poespas en zonder morren aanpakten en de klus klaarden.
bolhuis uit Matsloot 03-02-2017
prima gewoon, alles volgens afspraak...service dus
M. S. I. Floris uit Hoorn nh 01-02-2017
Prima service! Snelle bezorging. Flexibel met betalen, erg prettig. Bedankt.
jim klement uit Klazienaveen 31-01-2017
Hallo, ik had afgesproken om af te leveren bij mij om ca 15.30, ze waren er echter al voor 12.00, dus toen waren we er niet, was jammer half uur of om mij een uur eerder geen probleem, maar 3,5 uur hadden we niet op gerekend, maar verder een prima aflevering, ook hele vriendelijke mensen, heel goed bevalle zo, ga ik zeker weer een keer gebruik van maken, dan jullie wel vrvgr jim klement
H. Hofman uit Bennekom 31-01-2017
Tevreden over de afhandeling. Vind de prijs wel erg hoog.
M. Withaar uit Beverwijk 10-12-2016
Prima service en goed op tijd.
Saskia de Vos uit Utrecht 29-11-2016
Ik hoorde dat de fiets veel later is afgeleverd dan was afgesproken. Dat is jammer.
M. Millie van den Brink uit Nieuwegein 27-11-2016
Netjes, voorzichtig en snel
M. van Eijk uit Alphen aan den Rijn 27-11-2016
Prima aflevering van een fiets. Tevens vriendelijk en behulpzaam personeel Het kost wel wat maar dan heb je ook wat !
E.P. Warffemius uit Den Haag 17-10-2016
Te kort om een echt oordeel te kunnen geven
Velleman uit Almere 17-10-2016
Keurig geregeld toen er een wasmachine bij mij bezorgd werd. Correcte vriendelijke mensen die het apparaat naar boven via een smalle trap met bocht netjes in de badkamer hebben gezet. Het enige minpunt betrof het feit dat de machine na het uitladen van de auto op een karretje werd gezet maar daarbij frontaal op de tegels is gevallen. Ik heb er een monteur bijgehaald om het apparaat te laten controleren maar behalve een zeer lichte beschadiging functioneerde de machine gelukkig nog goed.


ServiceRight bedrijven


spoedzending

aangetekend

laadklep

vaste_zending