spoedzending

Ervaringen en meningen van onze klanten

Aantal prijzen opgevraagd.
spoedzending

In slechts 3 stappen is uw onderhoud vandaag nog geregeld!

Voordelen van ServiceRight

Zoals de naam al aangeeft staat de `Service` bij ons voorop. Om u als klant de beste beleving met ons te laten ervaren horen wij graag van u wat u van onze service vindt. Elke klant ontvangt na afloop van de service een e-mail waarin wij vragen de service beoordeling met ons te delen. Hieronder ziet u ervaringen van klanten die u al zijn voorgegaan:

Wat klanten zeggen over ServiceRight:

DAVIBI uit Rotterdam 09-07-2017
Pakket werd rond afgesproken tijd opgehaald door koerier en was zelfs voor verzochte tijd afgeleverd op afleveradres.
C. Verhagen uit Bennebroek 29-06-2017
Zeer eenvoudige manier van aanmelden van de rit! Nette chauffeur
Martin de Boer uit Hoofddorp 28-06-2017
Het transport was prima geregeld en de koerier was op de afgesproken tijd op het afhaalpunt en het afleverpunt. Voor dit transport vroeg DHL het veertienvoudige!
E.G.Planting uit Midsland 28-06-2017
Zeer goed functioneerde site goed contact en snelle service. Super tevreden.
M.O. van Lienden uit Nootdorp 28-06-2017
Opdracht via email verliep wat stroef. Na telefonisch contact met ServiceRight Koeriers ben ik uitstekend geholpen. Het ophalen van koffers tijdens onze fietsvakantie in Nederland verliep vlekkeloos. Zeker een aanrader voor uw koffertransport.
Statema uit Bunnik 28-06-2017
Dank voor het leveren, omdanks het feit dat de kast qua gewicht tegenviel. Is hij toch afgeleverd
Puck de Rijk uit Aalsmeer 28-06-2017
De afspraken zijn goed na gekomen. En vriendelijk personeel.
Hau uit Zoetermeer 17-05-2017
super, exact zoals afgesproken
R.M. Roethof uit Eext 28-04-2017
Order is makkelijk te plaatsen, zeer gebruiksvriendelijk. logische opbouw bij het invullen van gegevens. Op mobiel iets lastiger als plaatsnaam niet wordt herkend. Scooter en Motor zelfde prijs. En op de scooter zou ik korting geven bij het verplicht gebruik van de laadklep. Verder een uitstekende Service. Snel en doelgericht
Rob vd kleijn uit Ijmuiden 13-03-2017
Service was prima. de chauffeur nam zelf iets mee wat niet was opgegeven. Top service gaan we zeker vaker gebruik van maken
Marrie Lips uit Capelle aan den ijssel 13-03-2017
Prima!! Als ik weer eens iets te vervoeren heb, zal ik zeker weer een afspraak met jullie maken.
Oren uit Amersfoort 28-02-2017
Was oké.
K. de Ruygt uit Emmeloord 28-02-2017
Snel, accuraat, keurige bon toen ik daarom vroeg
G. J. Arends uit Groningen 03-02-2017
Vriendelijke mensen die precie sop tijd waren en zonder poespas en zonder morren aanpakten en de klus klaarden.
bolhuis uit Matsloot 03-02-2017
prima gewoon, alles volgens afspraak...service dus


ServiceRight bedrijven


spoedzending

aangetekend

laadklep

vaste_zending